TOP
Image Alt

Wintervakantie

Nog steeds op zoek naar dé wintervakantie van uw leven? SnowBite reist tijdens de winter naar de mooiste gebieden in Frankrijk en Italië samen met duizenden mountain rockers. Als organisatie zorgen wij jaarlijks voor de meest memorabele ski- en snowboardvakanties.

Partyweek

Onze grootste wintervakantie is de fameuze partyweek van SnowBite tijdens de lesvrije week in de winter. Samen met 1500 mountain rockers reizen we jaarlijks naar Italië en Frankrijk. Dit jaar palmen we de gebieden Vaujany, Val Di Sole en Les Arcs in voor de tofste week van het jaar vol conceptuele verwennerij, dj’s, circusartiesten, winter games en spectaculaire shows.

VRIESPUNT

Wanneer de winter in België gedaan is trekken wij opnieuw de bergen in tijdens de Krokusvakantie naar Foux D’Allos met het magische concept VRIESPUNT°. Hier strijden de bezoekers aan de hand van verschillende winter games voor de hoofdprijs van 1000L Primus bier! Zijn jullie VRIESPUNT-waardig om deel te nemen aan deze wintervakantie

SNOWCLASH

Voor het negende jaar op rij organiseert SnowBite het gekende freestyle concept SnowClash in La Fôret Blanche. Deze reis vol spektakel en muziek is dé wintervakantie voor skiërs en snowboarders die een passie voor freestyle en extreme winter sports delen. Klaar voor een onvergetelijke wintersportvakantie?

SNEEUWSTORM

De lente is net begonnen, maar de winterkriebels beginnen al terug te komen? Eind maart trekt SnowBite terug naar Val Di Sole voor Sneeuwsotrm, de underground versie van de partyweek. Tijdens deze wintervakantie worden talloze underground artiesten uitgenodigd om House, Techno en disco te laten weergalmen door de fameuze bergen van Val Di Sole. Geen fan van de plat commerciële après ski’s? Reis nu mee met SnowBite voor het enige underground party concept in de bergen van Val Di Sole en beleef de wintervakantie van uw leven!

You don't have permission to register