Wintervakantie


Nog steeds op zoek naar dé wintervakantie van uw leven? SnowBite reist tijdens de winter naar de mooiste gebieden in Frankrijk en Italië samen met duizenden mountain rockers. Als organisatie zorgen wij jaarlijks voor de meest memorabele ski- en snowboardvakanties.

SnowBite Festival 

Onze grootste wintervakantie is het fameuze SnowBite Festival tijdens de lesvrije week in de winter. Samen met 1500 mountain rockers reizen we jaarlijks naar Italië en Frankrijk. Dit jaar palmen we het gebied Les Arcs in voor de tofste week van het jaar vol conceptuele verwennerij, dj’s, circusartiesten, winter games en spectaculaire shows.

SnowBite Krokus

Wanneer de winter in België gedaan is trekken wij opnieuw de bergen in tijdens de Krokusvakantie naar het zonnige Val Di Sole. Val Di Sole heeft meer dan 180 km aan pistes voor zowel beginners als experts. En natuurlijk is Val Di Sole ook gekend voor zijn heerlijke Italiaanse keuken! Zijn jullie waardig om deel te nemen aan deze wintervakantie?

Snowclash

Voor het tiende jaar op rij organiseert SnowBite het gekende freestyle concept SnowClash in La Fôret Blanche. Deze reis vol spektakel en muziek is dé wintervakantie voor skiërs en snowboarders die een passie voor freestyle en extreme winter sports delen. Klaar voor een onvergetelijke wintersportvakantie?

Sneeuwstorm

De lente is net begonnen, maar de winterkriebels beginnen al terug te komen? Begin februari trekt SnowBite terug naar Avoriaz voor Sneeuwsotrm, de underground versie van de partyweek. Tijdens deze wintervakantie worden talloze underground artiesten uitgenodigd om House, Techno en disco te laten weergalmen door de fameuze bergen van Avoriaz. Geen fan van de plat commerciële après ski’s? Reis nu mee met SnowBite voor het enige underground party concept in de bergen van Avoriaz en beleef de wintervakantie van uw leven!