TOP
Image Alt

Wat doen tijdens de lesvrije week

Wat doe jij het liefste tijdens de lesvrije week? Lekker thuis in de zetel hangen, of eens die zalige serie op Netflix uitkijken? Of ga jij misschien wel liefst richting het zuiden, richting die ongelofelijke bergen? Wij alvast wel. Hieronder vind je alvast 5 zaken die je tijdens een lesvrije week met SnowBite zeker eens moet gedaan hebben.

1) Mee feesten tot het einde van de après-ski
Er zijn er niet veel die het einde halen, maar zij die het einde halen van een après-ski tijdens de lesvrije week weten waarom. We kunnen maar 1 ding beloven: blijf tijdens deze lesvrije week als laatste op de après-ski en je zult weten waarom het feestje alsmaar beter wordt.

2) ‘S middags een lunch eten in een van de bergrestaurantjes
Hoe gezellig kan je het hebben, een traditionele pasta, pizza of raclette in een afgelegen restaurantje op de piste. Denk maar aan de oude skilatten aan de muren, het houtkacheltje in het midden en de warme Irish Coffees die over de toog vliegen. Trust us, you’ll love it!

3) Je vrienden die thuis zitten tijdens de lesvrije week jaloers maken
Er zijn natuurlijk altijd enkelen die thuis zitten tijdens de lesvrije week, en wat is er nu beter dan enkele selfies en filmpjes van jou en je vrienden, op de piste of na de après-ski, naar het thuisfront te sturen? Zoals het gezegde gaat, de afwezigen hebben ongelijk, en zij die niet naar de bergen trekken al zeker!

4) Feesten tot in de vroege uurtjes
De mountain parties tijdens de lesvrije week zijn on-ge-lofelijk. Geef het volle van jezelf en probeer het vol te houden tot zonsopgang

5) Proberen om toch om 8u op de piste te staan
Misschien dat je deze niet moet proberen na nummer 4, dat mislukt o zo gegarandeerd. Maar indien het je lukt zal je al heel snel voelen waarom dit zo speciaal is. Elke nacht worden de pistes terug helemaal plat en strak gelegd door de pistiers. Indien je dus ‘s ochtends als eerste naar boven kunt gaan heb je gegarandeerd de beste pistes van de hele dag.

Benieuwd naar waar SnowBite dit jaar gaat? Ontdek ons volledige aanbod!

You don't have permission to register