TOP
Image Alt

Company Ski

Op aanvraag vanaf p.p.

Ski en snowboard met jouw collega’s in één de mooiste en grootste skigebieden naar keuze. Ons aanbod bestaat uit gezellige skidorpen die telkens de perfecte combo tussen een stevige dosis wintersport en après-ski bieden.

Zo gaat het eraan toe bij Company Ski

Half Pension

Voetjes onder de tafel

Wellness & sauna

Mogelijkheid om tot rust te komen na de après-ski

Après-ski

Leuke activiteiten zoals ski safari, après-ski,...

Top skigebied

Skiplezier voor alle niveaus

Heerlijk genieten in de residentie

We hebben een groot aanbod aan mooie residenties geselecteerd waar je met het hele team kan verblijven. We hebben prestigieuze appartementen centraal gelegen premium, maar we hebben ook basic comfort appartementen, aan jou de keuze! Beiden liggen vlakbij de piste en zijn voorzien van alles wat je nodig hebt tijdens de shortski.

Top skigebied naar jouw keuze!

Gezellig dorp met bars & restaurants

Tijdens de SnowBite Company shortski’s kan je heel wat gezellige bars en restaurantjes bezoeken. Er zijn dus voldoende uitgaansmogelijkheden voor zij die dat wensen. SnowBite weet er maar al te goed zijn weg en zal je bijstaan met raad en daad en jou vrijblijvend de mooiste plekjes tonen

WAT MET CORONA?

Tegen februari 2022 zal iedereen sowieso al de kans gekregen hebben om gevaccineerd te zijn en is corona hopelijk een nare herinnering uit het verleden.
Er is geen enkele indicatie dat er nog beperkingen zullen gelden tegen dan. We gaan er dan ook helemaal van uit dat het een reis zal worden zoals het opnieuw 2019 was. Mocht er toch nog één of ander virus of een variant roet in het eten gooien dan kun je steeds kiezen voor onze superflex annuleringsverzekering (+€49) waarbij je heel flexibel kunt annuleren met 100% geld teruggarantie.

Lees hier meer over onze superflex annuleringsverzekering

Programma

Wij hebben een programma met veel variatie voorbereid zodat jullie de hele week lang kunnen genieten van activiteiten!

Wat is inbegrepen?

We zetten nog eens alles op een rijtje. Je geniet van een uiterst compleet pakket!

Skipas 3 dagen

van zaterdag t.e.m. maandag. Uitbreiding mogelijk (afhankelijk van jouw keuze skigebied)

Verblijf van 2 nachten

Op basis van comfortabele appartementen

Luxe Touringcar heen en terug

Met voldoende beenruimte reizen in comfortabele bussen

Company Ski bandje

Geniet gratis van winter games, activiteiten & après-ski

Mogelijkheid tot Half Pension

Lekker ontbijt en gezellig dinner met het team

24/7 Company Ski begeleiding

Een crew die altijd voor uw team paraat staat

Praktische informatie

Hieronder kan je alle nodige praktische informatie raadplegen zodat je goed voorbereid bent voor de skivakantie.

 

Accomodaties

In de mooiste en bekendste A-klasse skigebieden biedt Company Ski heel wat verschillende accommodaties aan. Zo hebben we een ruim aanbod "Comfort *** Appartementen", maar ook heel wat "Deluxe **** Appartementen". Alles is op wandelafstand van elkaar gelegen en bovendien direct aan de pistes.

 

Prijzen

Alles hangt af van de keuze van jullie accomodaties en skigebied. Wij gaan samen met jullie op zoek naar de beste deals!

Totaalpakket is inclusief

  • Verblijf van 2 nachten op appartement (half pension: ruim ontbijtbuffet en avondmaal ‘s avonds).
  • Skipas 3 dagen (zat t.e.m. ma)
  • Company Ski bandje: hiermee heb je gratis toegang tot het volledige animatieprogramma, optredens & après-ski’s
  • Volledige omkadering door het SnowBite team

Exclusief

   • Bij te boeken opties aan extra voordelige prijzen (skilessen, skimateriaal, busvervoer, verzekeringen)
   • Toeristenbelasting 2,5€ pp/d ter plaatse te betalen in het hotel, administratiekosten 5 € per persoon

👉 Lees hier alles over ons Superflex Cashback garantie!.

Heen en terug met bus

Met Company Ski reis je steeds met de nieuwste Royal Class bussen die uitgerust zijn met de laatste technische snufjes waar veiligheid en reiscomfort op de eerste plaats komen. De bussen vertrekken steeds op vrijdagavond. We komen aan zaterdagochtend. De terugkeer is voorzien op maandagavond zodat je dinsdagochtend goed uitgerust aankomt in België.

Kostprijs voor de bus is €120 pp. Er is een opstapplaats in Antwerpen, Gent en Leuven (opstapplaats kan gewijzigd worden indien er minder dan 15 mensen opstappen)

De deelnemers die met de wagen zijn van harte welkom op zaterdagochtend vanaf 08h00, en vanaf 16h00 kan er ook officieel ingecheckt worden in het appartement.

Skipas

De skipas 3 dagen (van zaterdag tot maandag) is inbegrepen in de reissom. 

Skipasprijzen kan je raadplegen tijdens de boeking.

Ski- en snowboardlessen

De ski- en snowboardlessen worden gegeven door plaatselijke monitoren.

De lessen gaan elke dag door van zaterdag t.e.m. maandag.

De lesindeling wordt ter plaatse bepaald en kan nog gewijzigd worden, maar op basis van de inschrijving kunnen we de groepen reeds op voorhand zo goed mogelijk indelen.

Après-ski

Wie denkt dat après-skiën alleen voor studenten is, heeft het mis want SnowBite Company Ski organiseert elke après-ski. We nemen begeleiders mee en artiesten mee om jullie de wintervakantie van jullie leven te geven. 

Skipasprijzen kan je raadplegen tijdens de boeking.

Huur ski -en snowboardmateriaal

Boek uw ski- of snowboardmateriaal op voorhand aan een zeer voordelige prijs bij SnowBite Company Ski. Zo betaal je makkelijk tot 30% minder dan als je dit zelf ter plaatse zelf zou regelen. Bovendien hoeft u niet te sleuren met uw ski's of snowboard en kan u bij problemen ter plaatse het materiaal wisselen. De prijzen van deze opties vind je terug op de inschrijfpagina.

Verblijfstaksen

De toeristentaks bedraagt +/- €2,5 p.p.p.n. en kan je ter plaatse betalen.

Verzekeringen

Je doet er goed aan een annulatie -en reisverzekering af te sluiten voordat je op wintersportvakantie vertrekt, want je weet maar nooit.

Reisbijstandsverzekering (€39)

Snowbite raadt je aan goed verzekerd op vakantie te gaan! Een reisverzekering dekt de kosten die ontstaan wanneer je “pech” hebt tijdens jouw reis. Een aantal voorbeelden zijn: kosten voor verlies, beschadiging en diefstal van bagage, medische kosten, kosten voor hulpverlening, etc. Voor de exacte voorwaarden verwijzen we u door naar de website van Europese Verzekeringen.

 

Annulatieverzekering (€35)

Je weet maar nooit wat er zal gebeuren, not? Een annulatieverzekering dekt de kosten die ontstaan wanneer je “pech” hebt voor je op reis vertrekt, waardoor je niet meer kunt vertrekken. Voorbeelden hiervan zijn: ernstige ziekte of blessure, overlijden of familieleden tot in de 2de graad, ...

You don't have permission to register