TOP
Image Alt

Snowboard

Een echt ski of snowboard fanaat? Zot van heerlijke pistes of fun parks? Een freerider, freestyler of alpineboarder? Reis dan nu mee met SnowBite naar de Franse Alpen of Italiaanse Dolomieten en beleef dé ski en snowboard vakantie van uw leven!

SnowBite organiseert jaarlijks meerdere ski- en snowboard reizen tijdens de lesvrije week, krokusvakantie en paasvakantie. Samen met duizenden skiërs en snowboarders reizen we elk jaar naar Italië en Frankrijk voor de meest zotte ski- en snowboard reizen.

Partyweek

Zeer geliefd bij jongeren is de fameuze partyweek van SnowBite tijdens de lesvrije week. Samen met 1500 skiërs en snowboarders reist SnowBite jaarlijks naar Italië en Frankrijk. Dit jaar palmen we de gebieden Val Di Sole, Les Arcs en Vaujany in voor de tofste week van het jaar vol conceptuele verwennerij, dj’s, circusartiesten, leuke jongerenactiviteiten, spectaculaire shows en natuurlijk veel ski- en snowboard plezier. 

VRIESPUNT

Tijdens de Krokusvakantie reist SnowBite samen met het magische concept VRIESPUNT° naar Foux D’Allos. Het concept VRIESPUNT omvat een competitie tussen skiërs en snowboarders waar elke kamer strijd voor de hoofdprijs van 1000L Primus bier. Zijn jullie VRIESPUNT-waardig om deel te nemen aan deze ski- en snowboard reis?

SNOWCLASH

Voor het negende jaar op rij organiseert SnowBite het gekende freestyle concept SnowClash dat dit jaar in La Fôret Blanche plaatsvindt. Deze trip vol spektakel en muziek valt zeer hard in de smaak bij skiërs en snowboarders die een passie voor freestyle en extreme wintersports delen. Klaar voor een onvergetelijke wintersportvakantie met de zotste ski en snowboard riders van het land?

SNEEUWSTORM

Tijdens de Partyweek in Alpe D’huez (Vaujany) vind ons House en Techno concept Sneeuwstorm plaats in hetzelfde gebied. Tijdens deze ski- en snowboard reis worden talloze underground artiesten uitgenodigd om house, techno en disco te laten weergalmen door de fameuze bergen van Alpe D’huez (Vaujany). Geen fan van de plat commerciële après-ski’s? Reis nu mee met SnowBite voor het enige echte ski- en snowboard underground party concept in de bergen van Alpe D’huez (Vaujany).

You don't have permission to register