TOP
Image Alt

Skivakantie inclusief skipas

Bij SnowBite zijn alle skivakanties standaard inclusief skipas. Zo hoef je jou ter plaatse geen zorgen meer te maken en kan je onmiddellijk op de skipiste gaan. Bovendien geniet je van een ongelooflijk voordelige prijs als je jouw skipas via SnowBite boekt en bespaar je meer dan €100 uit! Bij de Franse ski organisaties betaal je gemakkelijk het dubbele bedrag voor een skipas, boek dus via SnowBite een skivakantie inclusief skipas en trakteer jezelf op een paar après-ski’s meer!

Wens je geen skivakantie inclusief skipas? Geen probleem! Bij onze boekingsopties staat de skipas standaard aangeduid (€0), maar indien je niet wenst te skiën duid je gewoon de optie KORTING GEEN SKIPAS aan. Het bedrag van de skipas wordt jou vervolgens als korting toegekend!

Voor welke periode geldt mijn skipas? De skipassen die inbegrepen zijn in de skivakantie zijn steeds geldig van zondag tot en met vrijdag. In totaal kan je dus 6 dagen gaan skiën of snowboarden. Wens je ook al zaterdag te gaan skiën bij de aankomst? Dan kan je jouw skipas uitbreiden met 1 dag (1ste zaterdag)!

You don't have permission to register