TOP
Image Alt

Skireis met bus

Ben je aan het twijfelen om de bus of eigen vervoer te gebruiken voor jouw skireis? Ga je op skireis met jouw vrienden, collega’s, familie of een andere groep? Hierbij alvast een opsomming waarom je al dan niet de bus zou kunnen nemen.

  • De SnowBite luxe bussen(****) hebben een centrale op- en afstapplaats, waardoor je geen tijd verliest en na het opstappen direct richting de bergen vertrekt met de bus.
  • De bus is het meest veilige vervoersmiddel. Zeker na afloop van de skireis kan de vermoeidheid ‘s nachts al eens toeslaan. Indien je kiest voor de bus ben je dus zeker dat iedereen veilig aankomt in België
  • Het is veel gezelliger om allen samen op de bus te zitten dan met afzonderlijke wagens te rijden. Op de bus kan je gezellig een praatje maken, de eerste après-ski organiseren of,…
  • Je wagen blijft veilig in België. Al dat zout, die bergwegen met sneeuw en ijs zijn wij natuurlijk minder gewend dan onze ervaren buschauffeurs. Behoed jezelf voor schade of panne. Indien je een bus neemt naar een van onze skireizen kan je gerust achterover liggen en genieten van je vakantie.
You don't have permission to register