TOP
Image Alt

Skireis Frankrijk

Frankrijk, het land van de Eiffeltoren, lekkere kaas, wijn en natuurlijk ook de skireizen. Ben je nog aan het twijfelen om je skireis te boeken in Frankrijk, Italië, Oostenrijk of elders? Hier kom je te weten wat de troeven zijn van een skireis in Frankrijk.

Een groot pluspunt van skireis in Frankrijk zijn de zeer grote gebieden. Vaak zijn er zelfs verschillende gebieden met elkaar gelinkt om zo nog meer kilometers piste te kunnen aanbieden.

Verder hebben de Franse skidorpen al grote investeringen gemaakt om skireizen in Frankrijk mogelijk te blijven houden. Vaak liggen de chalets en de appartementen dan ook net aan de pistes.

De laatste jaren wordt er in Frankrijk ook meer aandacht besteed aan de sfeer en authenticiteit. Dorpskernen worden gezelliger gemaakt en er wordt steeds meer aandacht besteed aan de inrichting van chalets en appartementen. Zo zijn er relatief jonge dorpen in Frankrijk die toch een authentieke uitstraling hebben. De perfecte setting voor een skireis!
Je hebt niet enkel de Alpen maar ook de Dolomieten waar je terecht kan in Frankrijk. In beide gebergtes vind je sneeuw van zéér hoge kwaliteit, welke perfect is voor te skiën of te snowboarden.

Zie je een skireis in Frankrijk nog steeds zitten? Boek dan nu je reis via SnowBite!

You don't have permission to register