Skigebieden


SnowBite is al jaren kind aan huis in de skigebieden van Frankrijk en Italië. Elk jaar gaan we met meer dan 3000 mountain rockers naar de beste skigebieden die te bieden zijn in de markt. Benieuwd naar welke skigebieden in Frankrijk en Italië we dit jaar afzakken? Hieronder vind je alvast een kort overzicht onze skireizen die in 2019 plaatsvinden.

 

SnowBite Festival

Samen met 1500 mountain rockers gaat SnowBite jaarlijks gaan skiën naar Italië en Frankrijk tijdens de lesvrije week. Dit jaar palmen we de skigebieden Val Di Sole, Les Arcs en Vaujany in voor de tofste week van het jaar vol conceptuele verwennerij, dj’s, circusartiesten, leuke jongerenactiviteiten, spectaculaire shows en natuurlijk veel ski- en snowboard plezier. 

Les Arcs (200 km pistes)

Dit Franse skigebied maakt samen met La Plagne (220 km pistes), deel uit van het mega skigebied Paradiski, die één van de grootste skigebieden ter wereld is (420 km pistes).

Les Arcs is een zeer sneeuwzeker gebied en met meer dan 200 km pistes en hoogtes tussen 1200 meter en 3226 hoogtes is dit de perfecte uitvalsbasis voor de skireis van je leven. Het grootste deel van de pistes ligt boven de 2000 meter en het heeft een eigen gletsjer, de Aiguille Rouge. Door de gunstige ligging is de sneeuw in Les Arcs vaak iets beter dan in La Plagne. Gelukkig vind je op de lagere pistes ook wat bomen zodat je met slecht weer en tijdens sneeuwval nog wat zicht hebt.

SNOWBITE KROKUS

Val Di Sole (180 km pistes)

Verscholen in de Italiaanse Dolomieten in de Vallei van de Zon (Val Di Sole), op een geweldige locatie en direct aan de piste met een prachtig panoramisch uitzicht. Daar ligt het mooie viersterren verblijf van SnowBite met een eigen discotheek, zwembad, cinéma, lobby, meerdere bars én een wellnesscentrum. Je kan er hotelkamers of aparthotelkamers boeken voor twee tot acht personen.

Val di Sole is een zonnig, gevarieerd en zeer sneeuwzeker skigebied en bestaat uit verschillende mooie wintersportdorpen zoals Madonna di Campiglio, Folgarida, Marilleva en Mezzana. Hier staat Italiaanse gastvrijheid centraal. Bovendien is de grote skipas waarmee je + 180 km pistes mee kan doen inbegrepen in de prijs.