TOP
Image Alt

Skiën

Ga je al van kleins af aan gaan skiën? Ben je een echte skifanaat? Of wil je voor de eerste keer in jouw leven gaan skiën? Reis dan mee met SnowBite naar de beste skigebieden in Frankrijk en Italië.

SnowBite is de voorbije jaren gegroeid tot één van de grootste ski– en snowboard organisaties van België. Jaarlijks gaan ze met meer dan 3000 mountain rockers gaan skiën in de prachtige Franse Alpen en Italiaanse Dolomieten. Dit jaar zullen we skiën in gebieden zoals Alpe D’huez (Vaujany), Val Di Sole, Les Arcs, Avoriaz, Nendaz, Valloire, Risoul en Foux D’Allos. Als skiër en snowboarder heb je dus genoeg keuze om te gaan skiën en snowboarden bij SnowBite!

 

Wat zijn de verschillende concepten van SnowBite tijdens de skivakanties?


Gaan skiën of snowboarden is op zich al zeer leuk, maar wat er allemaal rond gebeurt, maakt het nog veel leuker. SnowBite staat bekend om zijn spectaculaire shows, conceptuele verwennerij, zotte après ski’s en top dj’s tijdens de skivakantie.

Dit zijn de verschillende skireizen die SnowBite voor jouw in petto heeft dit jaar:


Partyweek

Zeer geliefd bij jongeren is de fameuze partyweek van SnowBite tijdens de lesvrije week. Samen met 1500 mountain rockers gaat SnowBite jaarlijks gaan skiën naar Italië en Frankrijk. Dit jaar palmen we de gebieden Val Di Sole, Les Arcs en Alpe D’huez (Vaujany) in voor de tofste week van het jaar vol conceptuele verwennerij, dj’s, circusartiesten, leuke jongerenactiviteiten, spectaculaire shows en natuurlijk veel ski– en snowboard plezier. 

 

VRIESPUNT

Tijdens de Krokusvakantie reist SnowBite samen met het magische concept VRIESPUNT° naar Foux D’Allos. Het concept VRIESPUNT omvat een competitie tussen skiërs en snowboarders waar elke kamer strijd voor de hoofdprijs van 1000L Primus bier. Zijn jullie VRIESPUNT-waardig om deel te nemen aan deze skireis?

 

SNOWCLASH

Voor het negende jaar op rij organiseert SnowBite het gekende freestyle concept SnowClash dat dit jaar in La Fôret Blanche plaatsvindt. Deze trip vol spektakel en muziek valt zeer hard in de smaak bij skiërs en snowboarders die een passie voor freestyle en extreme wintersports delen. Klaar voor samen te skiën met de zotste ski en snowboard riders van het land?

 

SNEEUWSTORM

Tijdens de Partyweek in Alpe D’huez (Vaujany) vind ons House en Techno concept Sneeuwstorm plaats in hetzelfde gebied. Tijdens deze skireis worden talloze underground artiesten uitgenodigd om samen te gaan skiën en house, techno en disco te laten weergalmen door de fameuze bergen van Alpe D’huez (Vaujany). Geen fan van de plat commerciële après-ski’s? Ga dan nu mee skiën en snowboarden met SnowBite tijdens het enigste echte underground party concept in de bergen van Alpe D’huez (Vaujany)!

 

Nog niet overtuigd om mee te gaan skiën met ons? Hier zijn enkele redenen waarom je zeker met ons moet mee gaan skiën:

 • Spectaculaire shows
 • Winter games 
 • Crazy waterslides
 • Ski safari’s
 • Feesten in SnowBite clubs
 • De gekste thema feesten 
 • Frisko in Den Disko après-ski’s
 • Top dj’s en artiesten
 • Luxueuze opties
 • Betaalbare ski– en snowboardlessen op verschillende niveaus
 • 24u/7 SnowBite begeleiding
You don't have permission to register