TOP
Image Alt

Skiën tijdens Corona

1. Niets gezonder dan een dag sporten in buitenlucht.

Tijdens een skivakantie, ben je het merendeel van de dag aan het sporten in de gezonde berglucht. Het virus maakt weinig kans op de skipiste zelf. Daar zijn zowat alle virologen het over eens. Méér nog, je traint volop je immuunsysteem!

2. Mondmaskers voelen nergens zo aangenaam aan als in een skidorp.

Waar een mondmasker in het dagelijkse leven vaak oncomfortabel of zelfs storend aanvoelt, is op de skipiste vaak het omgekeerde waar. Iedereen krijgt een speciaal uitgerust mondmasker dat niet alleen neus en mond bedekt, maar ook meteen de hele onderkant van je gezicht tot in je hals!

3. Après-ski maar dan anders

De après-ski zal hoogstwaarschijnlijk anders zijn dan in niet-coronatijden. Maar er is niets dat je belet om ook op een verantwoorde manier plezier te beleven. In elk skigebied zullen we gigantisch grote après-ski terrassen bouwen waar er genoeg zitplaats en ruimte is voor iedereen, om ook na een drukke dag sporten te kunnen genieten van een frisse Jägermeister. Aan lange banken zitten in de openlucht lijkt ons veiliger dan in drukke restaurants.

4. Overnachten in intieme kring (of bubbel).

Elk groepje vrienden slaapt in een appartementje van 4 tot 6 personen. Als je meer ruimte wilt is het uiteraard mogelijk om ook een leeg bed op te kopen of zelfs een grotere chalet (op aanvraag) te boeken als je echt héél veel ruimte wilt.

5. Temperatuur meten als je de bus opstapt.

De temperatuur van iedereen op de bus zal gemeten worden bij het instappen. Passagiers die koorts hebben laten we helaas niet vertrekken, maar krijgen ook hun geld terug. Dit zijn uitzonderlijke maatregelen die in uitzonderlijke tijden genomen worden. Alsook zijn volgen we de evolutie van de sneltesten op de voet!

Last but not least: Flexibel omboeken en annuleren.

Wij bieden voor al onze reizen een corona cashback garantie aan, zo kan je zorgeloos uitkijken naar een uinieke winter! Is er op het moment van afreis toch een plotse opstoot van het virus op de plaats van bestemming? Dan krijg je in dat geval jouw geld terug. Heb je de corona cashback garantie niet? Dan kan je altijd zonder problemen heel flexibel omboeken.

You don't have permission to register