TOP
Image Alt

Ski Italië

SnowBite gaat elk jaar skiën in Italië en is geen onbekende in het skigebied Val Di Sole. Voor het derde jaar op rij zakken we tijdens de lesvrije week af naar Italië om te gaan skiën met 500 mountain rockers! Vorige jaren waren legendarisch en we hebben een voorgevoel dat het ook dit jaar een onvergetelijke Partyweek zal worden!


Val Di Sole is een skigebied dat zich in de Italiaanse Dolomieten bevindt. Wie al in Italië is gaan skiën zal ongetwijfeld al over de Vallei van de Zon (Val Di Sole) gehoord hebben. Dit Italiaans skigebied is een zonnig, gevarieerd en zeer sneeuwzeker skigebied en bestaat uit verschillende mooie wintersportdorpen zoals Madonna di Campiglio, Folgarida, Marilleva en Mezzana. Bovendien is dit het op één na grootste skigebied van Italië. De grote skipas waarmee je + 180 km pistes mee kan doen is inbegrepen in de prijs. Vlak aan deze skipiste is ons prachtige Hotel SnowBite gelegen. Wie vorig jaar is mee geweest kent ongetwijfeld ons exclusief 4 sterren hotel nog. Hier geniet je van een verwarmd zwembad, wellness ruimtes, luxueuze kamers, lekker Italiaans eten en een optie voor half pension met wijn à volonté! Ongelofelijk toch?

In dit prachtige Italiaans skigebied en even prachtige Hotel SnowBite zal de legendarische Partyweek doorgaan. Na het succes van vorig jaren smeekten de Italianen om die gekke Belgen nog eens te laten skiën in Italië. Met plezier keren wij dus terug naar Val Di Sole. Verwacht je aan een week vol conceptuele verwennerij, spectaculaire shows, legendarische SnowBite parties in onze eigen SnowBite club, leuke winter games, zotte après ski’s en de beste dj’s!


Meer info over onze Partyweek in Val Di Sole? Ontdek het aanbod!

You don't have permission to register