TOP
Image Alt

Shortski

Zin om enkele dagen naar de bergen te gaan om te skiën en snowboarden? Ben je al eens op skitrip geweest maar wil je liever niet al je verlofdagen afgeven voor een tweede skitrip? Dan is een shortski perfect! Je vertrekt donderdagavond centraal vanuit België voor een korte rit richting de bergen en komt uitgerust maandagochtend de start van je werkdag opnieuw aan in België.

Bij aankomst op je shortski krijg je van SnowBite direct een lekker ontbijt, kan je je huurmateriaal gaan passen en spring je direct op de latten. Na het skiën en snowboarden kan je relaxen op een SnowBite après-ski, plezier gegarandeerd! Van gratis drankjes tot foute muziek, een betere après-ski heb je nog niet gehad.

Aangezien we op een shortski halfpension voorzien kan je dus rustig opstaan, een heerlijk ontbijtje nemen en direct de piste opgaan. Ook ‘s avonds kan je genieten van een overheerlijke en gezonde maaltijd zonder te moeten afwassen.

Kortom, door 1 dag verlof te nemen geniet je van 3 volle dagen samen zijn met je vrienden, collega’s of familie, verse sneeuw, 3 ongelofelijke après-ski’s en elke dag halfpension. Ideaal toch?

Dit jaar organiseert SnowBite maar liefst 4 shortski’s voor zowel individuelen als voor groepen. Ben je met een grote groep maar past geen van de datums die wij voorstellen? Neem gerust contact met ons op en wij kijken om voor jouw groep een shortski samen te stellen wanneer voor jou past.

Weet jij waarom de meeste mensen liever met de bus gaan dan met hun auto? Je leest het alvast hier (shortski met de bus)

You don't have permission to register