TOP
Image Alt

Shortski met bus

Ben je aan het twijfelen om de bus of eigen vervoer te gebruiken tijdens jouw shortski? Ga je op shortski met jouw vrienden, collega’s, familie of een andere groep? Hierbij alvast een opsomming waarom je al dan niet de bus zou kunnen nemen.

  • De SnowBite luxe bussen(****) hebben een centrale op- en afstapplaats, waardoor je geen tijd verliest en na het opstappen direct richting de bergen vertrekt met de bus.
  • De bus is het veiligste vervoersmiddel. Zeker na afloop van de shortski kan de vermoeidheid ‘s nachts al eens toeslaan. Indien je kiest voor de bus ben je dus zeker dat je veilig aankomt in België
  • Indien je maandag of dinsdag aan een nieuwe werkweek begint kan je er zeker van zijn dat je een goede nachtrust hebt gehad in een van onze luxe bussen. Je wilt namelijk je lekker uitgerust beginnen na een leuke shortski
  • Het is veel gezelliger om allen samen op de bus te zitten dan met afzonderlijke wagens te rijden. Op de bus kan je gezellig een praatje maken, de eerste après-ski organiseren of de eerste drankjes nuttigen.
  • Je wagen blijft veilig in België. Al dat zout, die bergwegen met sneeuw en ijs zijn wij natuurlijk minder gewend dan onze ervaren buschauffeurs. Behoed jezelf voor schade of panne. Indien je een bus neemt naar een van onze shortski’s kan je gerust achterover liggen en genieten van je vakantie.

Op zoek naar onze last-minute shortski’s? Ontdek ons volledige aanbod!

You don't have permission to register