TOP
Image Alt

Shortski Frankrijk

Zin in een ongelofelijke shortski in Frankrijk? Kriebelt het bij jou ook al om in de Franse Alpen te genieten van verse sneeuw en een leuke après-ski?

  1. Frankrijk heeft de grootste gebieden voor shortski’s. Met honderden kilometers piste kan je hier de hele dag de piste afscheuren en elke keer een nieuwe uitdaging aangaan.
  2. Frankrijk is ongelofelijk sneeuwzeker. Zeker indien je voor een shortski boekt wil je 100% zeker zijn dat er overal een dikke en verse laag sneeuw gaat liggen.
  3. De accommodatie ligt meestal op een steenworp van de piste. Vaak stap je de deur van je appartement of hotel uit en zit je na enkele meters al recht op de piste. Goeiemorgen!
  4. Er valt vaak meer te doen dan enkel skiën of snowboarden. Ook tijdens een shortski in Frankrijk kan je een rit maken in een hondenslee, gaan wandelen met sneeuwschoenen, ijsduiken, paragliden en fakkeltochten maken.
  5. Ongelofelijk après-ski’s. Wat zou een shortski in Frankrijk nu zijn zonder een ongelofelijke après-ski? SnowBite zorgt er alvast voor dat je dé beste après-ski’s meemaakt.
  6. De skigebieden zijn een 10-tal uren rijden. Zeker tijdens een shortski wil je niet de meeste tijd doorbrengen op de bus. Door speciaal geselecteerde en makkelijk toegankelijke gebieden vanuit België probeert SnowBite de rit tijden in te korten om u zo snel mogelijk in Frankrijk te brengen voor een onvergetelijke shortski.

Weet jij waar je op moet letten bij het boeken van je skireis? Ontdek de 5 tips om jouw skireis te boeken.

You don't have permission to register