TOP
Image Alt

Shortski collegas

Zin om een shortski te organiseren met je collega’s? Indien het is om eens gezellig samen te zijn of om een incentive te organiseren, bij SnowBite kan je voor beiden terecht.

SnowBite organiseert al jaren shortski’s voor bedrijven, waar menig collega aan deelneemt. Door gebruik te maken van een kennismakingsgesprek komen we graag te weten wat jouw voorkeuren zijn qua prijs, accommodatie, skigebied, après-ski en activiteiten/animatie.

Je vertrekt donderdagavond centraal vanuit België voor een korte rit richting de bergen en komt uitgerust maandagochtend (rond 7u) opnieuw aan in België samen met je collega’s.

Bij aankomst op je shortski krijg je van SnowBite direct een lekker ontbijt, kan je je huurmateriaal gaan passen en spring je direct op de latten. Na het skiën en snowboarden kan je relaxen op een SnowBite après-ski, plezier gegarandeerd! Van gratis drankjes tot foute muziek, een betere après-ski heb je nog niet gehad.

Contacteer ons vrijblijvend voor een kennismakingsgesprek of om een concreet voorstel te ontvangen voor jou en je collega’s.

You don't have permission to register