TOP
Image Alt

Over ons

Geschiedenis?

Van 30 naar 10.000 gasten

Bijna 10 jaar geleden startten Koen & Nele SnowBite op. “Een skireisje voor de vrienden met wat hoekjes af”, dat was het doel. Wat begon als een tripje met 30 vrienden is gegroeid tot skireizen met meer dan 10.000 gasten anno 2020. Sinds de eerste SnowClash was Thomas in the game als DJ en kwam er enkele jaren geleden bij als partner in crime van Koen.

Na vijf succesvolle jaren met SnowBite tijdens de winter werd het tijd om in 2015 een uniek zomerconcept te lanceren, nl. Journey Of Sound to Balaton.  Deze onvergetelijke road trips naar buitenlandse festivals was een schot in de roos en na enkele jaren hadden we meer dan duizend festival lovers mee naar Hongarije & Kroatië. In 2021 veroveren we naast Balaton Sound ook Sziget Festival & Oktoberfest.

Ontdek snel ons volledige winteraanbod!

Teamwork makes the dream work

One team

once-in-a-lifetime reizen naar unieke plaatsen

Travelbase

SnowBite is fier dat het onderdeel is van Travelbase, de snelst groeiende reisonderneming van het moment met meer dan 20 unieke reismerken en communities. Met de volledige groep worden jaarlijks meer dan 50.000 verschillende reizen georganiseerd in 10 verschillende landen en het beste moet nog komen. Zo hebben we Laplandexpedities in het Hoge Noorden, kanotochten in Scandinavië, The Iceland Trail en Tuk Tuk roadtrips door Sri Lanka.

SnowBite en Journey Of Sound zullen alleen maar sterker worden in een groter geheel en zijn klaar voor nog vele jaren plezier in winter en zomer!

Blijf op de hoogte van alle SnowBite updates

You don't have permission to register