TOP
Image Alt

Lesvrije week

De lesvrije week is de ultieme periode om te skiën en snowboarden. De sneeuw ligt nog met grote pakken op de pistes en de temperaturen in het dal zijn perfect. En geef toe, er is niets beter dan de lesvrije week door te brengen in de bergen en te genieten van een goede après-ski.

Zoals elk jaar heeft SnowBite enkele ongelofelijke locaties in petto: Frankrijk en Italië.
In Italië verblijven we in Val di Sole, waar SnowBite opnieuw de succesformule ‘Hotel SnowBite’ organiseert. Hier kan je kiezen of je verblijft in gezellige appartementen of een luxueus hotel. Tijdens de lesvrije week kan je hier genieten van een viersterrenhotel met halfpension formule of lekker gezellig samen koken in de Italiaanse appartementen.

Ook in Frankrijk biedt SnowBite zowel goedkope als luxueuze accommodaties aan. Tijdens de lesvrije week bieden we 2 skigebieden aan: Les Arcs & Vaujany.

In Les Arcs bieden we zowel een standaard als luxe formule aan tijdens de lesvrije week. Ook hier kan je dus genieten van een rustgevende lesvrije week en ongelofelijk après-ski’s. De luxe formule heeft maar liefst 5 sterren, een ongelofelijk kwaliteitsgarantie dus! Ook de pistes zijn zeker niet te min. Met 200km aan pistes, waaronder enkele zeer uitdagende kan je ook in dit skigebied terecht als zowel een beginner als ervaren skiër of snowboarder.

In Vaujany zal je ook de keuze hebben tussen 3 accommodaties, gaande van 2, 3 tot zelfs 4 sterren. Indien je een fan bent van ellenlange pistes en verschillende snowparks ben je hier aan het juiste adres. Met meer dan 250 km aan piste, waarvan maar liefst 130km rode en bijna 50km zwarte ben je ook als ervaren skiër een hele week zoet. Wat normaal een rustig dorpje is wordt tijdens de lesvrije week opnieuw omgetoverd door SnowBite tot een ongelofelijke après-ski locatie.

Weet jij waarom honderden jongeren voor SnowBite kiezen? Ontdek ons volledige aanbod!

You don't have permission to register