TOP
Image Alt

Lesvrije week Leuven

Heb jij al plannen gemaakt voor de lesvrije week? Of weet je nog niet wanneer de lesvrije week valt in Leuven? Vorig jaar viel de lesvrije week begin februari, en ook dit jaar is dit dezelfde periode. Wij hebben alvast wat plannen gemaakt voor de Leuvense studenten tijdens de lesvrije week.

De lesvrije week voor studenten in Leuven en andere steden gaat door van 2 tot en met 10 februari 2019. Ideaal om er even tussenuit te gaan met Snowbite voor wat ski en snowboard plezier. En eerlijk toegegeven, een skitrip tijdens de lesvrije week is de ideale periode om te relaxen na een (al dan niet intensieve) blokperiode. Besneeuwde bergtoppen, leuke après-ski, verse pistes en een hele hoop plezier gegarandeerd. De bergen zijn dan ook een ideaal oord om tijdens de lesvrije week tot rust te komen, en dat weten ze in Leuven.

Ook dit jaar voorziet SnowBite enkele Partyweeks tijdens de lesvrije week. Dit jaar gaan we onder meer naar Frankrijk en Italië. Overal heb je de keuze om voor een meer budgetgericht of eerder luxueuze skitrip te gaan en soms bieden we een leuke combo van beide aan. Net zoals de vorige jaren hebben dus we dus enkele fantastische bestemmingen en exclusieve opties om écht iedereen in Leuven tevreden te stellen.

Weet jij waar je op moet letten bij het boeken van je skireis?

You don't have permission to register