TOP
Image Alt

Jongeren reizen

SnowBite organiseert jaarlijks meerdere jongeren reizen tijdens de lesvrije week, krokusvakantie en paasvakantie. Samen met duizenden jongeren reizen we elk jaar naar Italië en Frankrijk voor de meest zotte ski- en snowboard reizen.

Partyweek

Zeer geliefd bij jongeren is de fameuze partyweek van SnowBite tijdens de lesvrije week. Samen met 1500 jongeren reist SnowBite jaarlijks naar Italië en Frankrijk. Dit jaar palmen we de gebieden Val Di Sole, Les Arcs en Vaujany in voor de tofste week van het jaar vol conceptuele verwennerij, dj’s, circusartiesten, leuke jongerenactiviteiten en spectaculaire shows. 

VRIESPUNT

Tijdens de Krokusvakantie reist SnowBite samen met het magische concept VRIESPUNT° naar Foux D’Allos. Het concept VRIESPUNT omvat een competitie tussen jongeren waar elke kamer strijd voor de hoofdprijs van 1000L Primus bier. Zijn jullie VRIESPUNT-waardig om deel te nemen aan deze jongeren reis?

SNOWCLASH

Voor het negende jaar op rij organiseert SnowBite het gekende freestyle concept SnowClash dat dit jaar in La Fôret Blanche plaatsvindt. Deze trip vol spektakel en muziek valt zeer hard in de smaak bij jongeren die een passie voor freestyle en extreme wintersports delen. Klaar voor een onvergetelijke wintersportvakantie?

SNEEUWSTORM

Eind maart trekt Snowbite terug naar Val Di Sole voor Sneeuwstorm, het jonge underground broertje van de partyweek in de lesvrije week. Tijdens deze ski- en snowboard reis worden talloze underground artiesten uitgenodigd om house, techno en disco te laten weergalmen door de fameuze bergen van Val Di Sole. Geen fan van de plat commerciële après-ski’s? Reis nu mee met SnowBite voor het enige echte underground party concept in de bergen van Val Di Sole!

You don't have permission to register