TOP
Image Alt

Jeugdvakantie

SnowBite organiseert jaarlijks meerdere jeugdvakanties tijdens de lesvrije week, krokusvakantie en paasvakantie. Samen met duizenden jongeren gaan we elk jaar naar Italië en Frankrijk voor de meest zotte ski- en snowboard vakanties.

Partyweek

Zeer geliefd bij de jeugd is de fameuze partyweek van SnowBite tijdens de lesvrije week. Samen met 1500 jongeren reist SnowBite jaarlijks naar Italië en Frankrijk. Dit jaar palmen we de gebieden Val Di Sole, Les Arcs en Vaujany in voor de tofste week van het jaar vol conceptuele verwennerij, dj’s, circusartiesten, leuke jeugdactiviteiten en spectaculaire shows. 

VRIESPUNT

Tijdens de Krokusvakantie gaat SnowBite samen met het magische concept VRIESPUNT° op vakantie Foux D’Allos. Het concept VRIESPUNT omvat een jeugdige competitie waar elke kamer strijd voor de hoofdprijs van 1000L Primus bier. Zijn jullie VRIESPUNT-waardig om deel te nemen aan deze jeugdvakantie?

SNOWCLASH

Voor het negende jaar op rij organiseert SnowBite het gekende freestyle concept SnowClash dat dit jaar in La Fôret Blanche plaatsvindt. Deze trip vol spektakel en muziek valt zeer hard in de smaak bij jeugd die een passie voor freestyle en extreme wintersports delen. Klaar voor een onvergetelijke wintersportvakantie?

SNEEUWSTORM

Eind maart trekt Snowbite terug naar Val Di Sole voor Sneeuwstorm, het underground broertje van de partyweek in de lesvrije week. Tijdens deze ski- en snowboard vakantie  worden talloze underground artiesten uitgenodigd om house, techno en disco te laten weergalmen door de fameuze bergen van Val Di Sole. Geen fan van de plat commerciële après-ski’s? Ga nu mee op vakantie met SnowBite voor het enige echte underground party concept in de bergen van Val Di Sole!

You don't have permission to register