Jeugdvakantie


SnowBite organiseert jaarlijks meerdere jeugdvakanties tijdens de lesvrije week, krokusvakantie en paasvakantie. Samen met duizenden jongeren gaan we elk jaar naar Italië en Frankrijk voor de meest zotte ski- en snowboard vakanties.

SnowBite Festival

Zeer geliefd bij de jeugd is het fameuze SnowBite Festival tijdens de lesvrije week. Samen met 1500 jongeren reist SnowBite jaarlijks naar Italië en Frankrijk. Dit jaar palmen we het gebied Les Arcs in voor de tofste week van het jaar vol conceptuele verwennerij, dj’s, circusartiesten, leuke jeugdactiviteiten en spectaculaire shows. 

SnowBite Krokus

Tijdens de Krokusvakantie gaat SnowBite naar het zonnige Val Di Sole. Val Di Sole heeft meer dan 180 km aan pistes voor zowel beginners als experts. En natuurlijk is Val Di Sole ook gekend voor zijn heerlijke Italiaanse keuken! Zijn jullie waardig om deel te nemen aan deze jeugdvakantie?

Snowclash

Voor het tiende jaar op rij organiseert SnowBite het gekende freestyle concept SnowClash dat dit jaar in Avoriaz plaatsvindt. Deze trip vol spektakel en muziek valt zeer hard in de smaak bij jeugd die een passie voor freestyle en extreme wintersports delen. Klaar voor een onvergetelijke wintersportvakantie?

Sneeuwstorm

Begin februari trekt Snowbite terug naar Avoriaz voor Sneeuwstorm. Tijdens deze ski- en snowboard vakantie  worden talloze underground artiesten uitgenodigd om house, techno en disco te laten weergalmen door de fameuze bergen van Avoriaz. Geen fan van de plat commerciële après-ski’s? Ga nu mee op vakantie met SnowBite voor het enige echte underground party concept in de bergen van Avoriaz!