Over ons


Over ons

 

GESCHIEDENIS: van 30 naar 3000 deelnemers


Bijna 10 jaar geleden startten Koen & Nele SnowBite op.
"Een skireisje voor de vrienden met wat hoekjes af", dat was het doel.
Wat begon als een tripje met 30 vrienden is gegroeid tot skireizen met meer dan 3000 deelnemers anno 2019.
Sinds de eerste SnowClash was Thomas in the game als DJ en kwam er enkele jaren geleden bij als partner in crime van Koen.

 

Een vijftal jaar geleden besloten we ook naar de zon te trekken in de vorm van een muzikale roadtrip. SnowBite's zusje Journey Of Sound werd geboren en belooft volgend jaar meerdere internationale festivals onveilig te maken.

 

TOEKOMST: Travelbase

En hier begint ons nieuwe verhaal... Tijdens winter 2020 viert SnowBite zijn 10-jarig bestaan met tijdens de lesvrije week één groot 10 Years festival in Les Arcs en Sneeuwstorm in Avoriaz. De 10e editie van SnowClash 'The Belgian Closing Week' vindt plaats tijdens de 1e week van de Paasvakantie in Avoriaz. Pre-registreer nu alvast om voorrang te krijgen voor winter 2020!

Onder de overkoepelende naam "Travelbase" organiseren we vanaf heden heel wat reizen zoals oa. kanotochten in Scandinavië, Laplandexpedities in het Hoge Noorden en Tuk Tuk roodtrips door Sri Lanka.

SnowBite en Journey Of Sound zullen dus alleen maar sterker worden in een groter geheel en zijn klaar om er nog eens minstens 10 jaar in te vliegen!