TOP
Image Alt

Ski Amadé

Welkom in Salzburgerland

Het dorp Bad Hofgastein is één van de mooiste dorpen in het 700 km grote skigebied Ski Amadé. Het grootste kuuroord van Europa (30.000m2 welness) heeft een gezellig centrum met diverse restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden.

+ 700 km pistes voor experts en beginners

Formidabel en betaalbaar eten op de piste

Oostenrijkse après-ski

De après-ski kan hier op verschillende manieren beleefd worden. Sommigen duiken de schirmbar in bij het dalstation of bezoeken de lederhösenbar in Gastein, anderen zoeken de meer ontspannen après-ski op van de welness, waar het lichaam en de geest na een vermoeiende dag echt tot rust kunnen komen in de warmwaterbronnen van de regio.

Het skigebied is heel divers en geschikt voor alle niveaus. Doordat twee bergen met elkaar verbonden zijn, heb je veel mogelijkheden tot je beschikking. Zo kan je één van de langste blauwe afdalingen doen van de regio en zijn meer dan de helft van de pistes rood zodat zelfs de beste skiërs hebben keuze te over!

Het is een samenwerking tussen vijf bekende skiregio’s in het Salzburgerland en Steiermark. Er zijn onder andere tal van nieuwe liftverbindingen gekomen, en op 90% van de skipistes staan sneeuwkanonnen.

You don't have permission to register