TOP
Image Alt

Les Trois Vallées

Welkom in Val Thorens

Het skigebied van Val Thorens kan als skibestemming beslist uniek worden genoemd. Het is hét hoogstgelegen skidorp van Europa en daardoor zeer sneeuwzeker. Het is al jaren één van de populairste regio der skigebieden! In Val Thorens beginnen de liften vrijwel voor de deur van je accommodatie en aan het eind van de dag kun je tot aan de voordeur terugskiën!

150 km pistes, uitbreidbaar tot 600km

Formidabel eten op de piste

Gezellige après-ski met o.a. La Folie Douce

Naast een fantastisch skigebied, staat Val Thorens ​​bekend om de beste après-ski mogelijkheden in Frankrijk! Direct aan de piste en in het centrum zijn vele gezellige terrassen, bars en discotheken zoals Snowcafé, Le Monde, Club 360 en La Folie Douce. Naast goede bars en discotheken zijn er diverse restaurants in de omgeving. Geniet van heerlijke gerechten zoals raclette, tartiflette en fondue.

Daarnaast zijn er in Val Thorens ook nog eens twee grote winkelcentra, een bioscoop en een groot sportcentrum met wellness gedeelte. Liever iets spectaculairs? Dan moet je ter plaats zeker eens een avondtocht op een sneeuwscooter boeken!

Val Thorens valt onder de regio van Les Trois Vallées. Het gebied bestaat uit meer dan 600 kilometer aan pistes. Hiermee is het een van de grootste aaneengesloten skigebieden ter wereld. Vanwege de hoge ligging kun je hier de volledige winter sneeuwzeker skiën.

You don't have permission to register