TOP
Image Alt

Alpe d’Huez

Welkom in Alpe d'Huez

Alpe d’Huez is een van de grootste en mooiste wintersportdorpen van Frankrijk. Het dorp ligt op 1860 meter hoogte en biedt volop mogelijkheden voor skiërs van alle niveaus. Alle pistes van het skigebied Alpe d’Huez – Grand Domaine zijn zeer goed te bereiken door de vele skiliften rondom het dorp. Met meer dan 250 km pistes inbegrepen en de gezelligste après-ski terrassen kan je ongetwijfeld genieten van een heerlijke ski -en snowboardvakantie.

251 km pistes

Formidabel eten op de piste

Gezellige après-ski

Naast een zalig skigebied, staat Alpe d’Huez ​​bekend om de uitgebreide après-ski mogelijkheden in Frankrijk! Alpe d’Huez heeft een gezellig centrum met vele winkels, restaurants, bars en moderne appartementencomplexen. Hier hoef je je niet te vervelen! Geniet bovendien van de heerlijke Franse keuken, aanbod verzekerd!

Na het skiën is er ook nog meer dan genoeg te doen. Lekker wat eten in één van de talloze restaurants of je sportief uitleven in het Palais du Sports (gratis entree op vertoon van de skipas). De die-hards kunnen nog tot diep in de nacht swingen in de discotheken.

You don't have permission to register