TOP
Image Alt

Corona Cashback Garantie

Boek je skitrip met gerust gemoed

Zal mijn reis kunnen doorgaan?

De Franse & Oostenrijkse overheid hebben reeds meermaals duidelijk gemaakt dat de skigebieden zullen open zijn komende winter. We hebben er dus het volste vertrouwen in dat we volgende winter zullen kunnen gaan skiën. Wel zijn ze alles in het werk aan het stellen om het skigebied, bij een opflakkering van het Covid-19 virus, zo corona-proof mogelijk te maken: lagere capaciteit op de liften, plekjes vrij houden, mondmaskers of sjaaltjes op drukke plaatsen,…

Corona Cashback garantie.

Naast onze standaard annulatieverzekering kan je tijdens je inschrijving beroep doen op onze Corona Cashback garantie die we gratis aanbieden voor de eerste 500 inschrijvingen. Wanneer de overheid van het land van waaruit je vertrekt het reizen naar de bestemming verbiedt op het moment van afreis (in Nederland/België: code rood):

  • Kan je jouw reis kosteloos verplaatsen naar een andere vertrekdatum of een later seizoen.
  • Krijg je gegarandeerd jouw geld terug indien verplaatsen voor jou niet mogelijk blijkt.

Lees hier alle details over het annuleringsbeleid en de Corona Cashback garantie.

Veilig op reis.

Het moet gezegd, veel van de SnowBite-sfeer komt voort uit het samenzijn, feest vieren en plezier maken. Wij zullen de reizen zoveel mogelijk binnen de social-distancing regels organiseren en engageren ons 100% om :

1. Al onze trips van vertrek uit België tot terugkeer binnen het kader van de Belgische & lokale regelgeving te organiseren.

2. De animatie en activiteiten zo corona-proof mogelijk te organiseren, indien de corona-regels nog zouden gelden op moment van afreis: we werken nu reeds plannen uit met open-air arena’s met heel veel plek voor verschillende bubbels, reuze-après-ski terrassen en après-ski pakketten voor op de appartementen, …

3. Ervoor te zorgen dat je je geld niet kwijt bent, indien de reis niet kan doorgaan omwille van negatief reisadvies (code rood).

 

Bekijk het volledige aanbod aan wintertrips.

Heb je vragen omtrent ons Covid-19 beleid?

    You don't have permission to register