TOP
Image Alt

Corona Beleid

Boek je skitrip met gerust gemoed

Annulatiebeleid

Heb je twijfels of vragen over reizen in deze onzekere tijden? We proberen op deze pagina alle boekings-angst weg te halen!

Zal mijn reis kunnen doorgaan?

De Franse & Oostenrijkse overheid hebben reeds meermaals duidelijk gemaakt dat de skigebieden zullen open zijn komende winter. We hebben er dus vertrouwen in dat we volgende winter zullen kunnen gaan skiën. Wel zijn ze alles in het werk aan het stellen om het skigebied, bij een opflakkering van het covid-19 virus, zo corona-proof mogelijk te maken: lagere capaciteit op de liften, plekjes vrij houden, mondmaskers of sjaaltjes op drukke plaatsen,… Indien nodig kunnen ze schakelen in fases.

 

Super Flex Verzekering

Speciaal voor deze onzekere tijden bieden we een Super Flex annuleringsverzekering aan die je kan boeken voor 79 € pp. Deze biedt je de mogelijkheid om 30 dagen voor vertrek, zonder enige reden te moeten opgeven, te annuleren. Je geld krijg je teruggestort!

Meer info over deze verzekering vind je hier

Veilig op reis.

Het moet gezegd, veel van de Snowbite-sfeer komt voort uit het samenzijn, feest vieren & plezier maken. In deze tijden waarin onze contacten moeten beperkt worden zal het een uitdaging worden om alles binnen de social-distancing regels te organiseren, maar we gaan er zoals elk jaar voor!

Daarom engageren we ons 100% om:

  1. Al onze trips van vertrek uit België tot terugkeer binnen het kader van de Belgische & lokale regelgeving te organiseren.
  2. Indien de corona-regels nog steeds zouden gelden op moment van afreis garanderen, het amusement zo corona-proof mogelijk te organiseren: we werken nu reeds plannen uit met open-air arena’s met heel veel plek voor verschillende bubbels, reuze-après-ski terrassen en après-ski pakketten voor op de appartementen,..
  3. Indien de reis niet kan doorgaan omwille van negatief reisadvies (code rood) je je geld niet kwijt bent.
You don't have permission to register