TOP
Image Alt

All-in skivakantie

SnowBite biedt elk jaar een ruim aantal all-in skivakanties aan in verschillende skigebieden van Frankrijk en Italië. Als reisorganisatie staan wij in voor dat tikkeltje extra customer service en zorgen wij ervoor dat u aan niets meer moet denken buiten uw bagage, goed humeur en feestneus.

Bij elke skivakantie van SnowBite is er een ruime keuze aan boekings opties om de vakantie volledig naar uw wens te organiseren. Wij regelen alles van vervoer, verblijf, skipassen, materiaal (ski’s, snowboard, schoenen, skistokken), ski- en snowboardlessen, foodpacks en drank (all-in drankformule). We voorzien dus zo goed als alles wat je nodig hebt om te genieten van een all-in skivakantie.

Las ik nu net all-in drankformule? Ja je hebt het goed gelezen, SnowBite biedt dit jaar ook een all-in drankformule aan op bepaalde skivakanties. Specifiek de skivakanties in Vaujany en Les Arcs tijdens de lesvrije week. De all-in drankformule past perfect bij onze partyweek en zorgt ervoor dat jullie à volonté bier en frisdrank kunnen drinken in de SnowBite club voor 4uur lang, elke avond! Nu kan je zelfs zonder portemonnee en zonder zorgen gaan feesten in de bergen. Als dat geen all-in skivakantie is!

You don't have permission to register