Opties


Vervoer Vervoer Naar boven

Reis comfortabel en zorgeloos met de SnowBite bussen naar uw bestemming. Vertrekplaatsen zijn Brugge, Gent, Brussel, Antwerpen, Leuven en Luik.

Lees meer

Skipas Skipas Naar boven

Uw Skipas 3 dagen GALIBIER THABOR is inbegrepen in de reissom.

Lees meer

Materiaal Materiaal Naar boven

Boek uw ski- of snowboardmateriaal op voorhand aan een zeer voordelige prijs. Zo hoeft u niet te sleuren met uw ski's of snowboard en kan u bij problemen ter plaatse het materiaal wisselen.

Lees meer

Verzekering Verzekering Naar boven

Annulatie- en reisverzekeringen, want je weet maar nooit!

Lees meer

SnowBite sweater voor slechts €10 pp. SnowBite sweater voor slechts €10 pp. Naar boven

Voor slechts € 10 kan je een kwalitatieve en warme SnowBite sweater kopen (winkelprijs kost deze € 34!). Zo kan je helemaal in style de piste afscheuren en pronken bij uw vrienden. U ontvangt de sweater in de bergen met daarbovenop 3 dikke kussen van onze SnowBite monitoren en/of monitrices.

Lees meer

Lessen Lessen Naar boven

SnowBite biedt geen lessen aan tijdens de shorski. U kan wel lessen volgen bij de Franse Skischool ESF. Graag een mailtje sturen naar info@snowbite.be indien u graag ski -of snowboardles wenst te volgen

Lees meer

Maaltijden Maaltijden Naar boven

Half pension is inclusief in de reissom. Dwz een heerlijk ontbijt en avondmaal tijdens jouw skivantie (startend op dag van aankomtst op vrijdagavond en einde op zondagmorgen)

Save the mountains Save the mountains Naar boven

Laat uw hart spreken en SAVE THE MOUNTAINS. Met de 5 € die u schenkt bovenop uw reissom steunt u verschillende projecten die zich inzetten voor het onderhoud van onze bergen.

Lees meer