Opties


Vervoer Vervoer Naar boven

Reis comfortabel en zorgeloos met de SnowBite bussen naar uw bestemming. Vertrekplaatsen zijn Brugge, Gent, Brussel, Antwerpen, Leuven en Luik.

Lees meer

Skipas Skipas Naar boven

Uw skipas 6 dagen Alpe D'Huez Grand Domaine Ski is inbegrepen in de reissom. Uiteraard kan je uw skipas ook uitbreiden met meerdere dagen. Hou er rekening mee dat er ter plaatse andere en duurdere prijzen worden gehanteerd en deze bij SnowBite interessanter zijn.

Lees meer

Materiaal Materiaal Naar boven

Boek uw ski- of snowboardmateriaal op voorhand aan een zeer voordelige prijs bij SnowBite. Zo betaal je makkelijk tot 30% minder dan als je dit zelf ter plaatse zelf zou regelen. Bovendien hoeft u niet te sleuren met uw ski's of snowboard en kan u bij problemen ter plaatse het materiaal wisselen.

Lees meer

Verzekering Verzekering Naar boven

Annulatie- en reisverzekeringen, want u weet maar nooit wat er kan gebeuren

Lees meer

SnowBite sweater voor slechts €10 pp. SnowBite sweater voor slechts €10 pp. Naar boven

Voor slechts € 10 kan je een kwalitatieve en warme SnowBite sweater kopen (winkelprijs kost deze € 34!). Zo kan je helemaal in style de piste afscheuren en pronken bij uw vrienden. U ontvangt de sweater in de bergen met daarbovenop 3 dikke kussen van onze SnowBite monitoren en/of monitrices.

Lees meer

Lessen Lessen Naar boven

SnowBite biedt voor €75 per persoon ski - & snowboardlessen aan op elk niveau. Enkel de volledige beginners volgen les bij de Franse Skischool ESF. U begrijpt wel dat we niet al het werk van de Fransen kunnen afnemen.

Lees meer

Maaltijden Maaltijden Naar boven

Iedereen weet hoe duur de supermarkten zijn in Frankrijk en hoe moeilijk het is om hier de juiste ingrediënten bij elkaar te vinden. De SnowBite Foodpacks zijn hiervoor een goed en voordelig alternatief.  In elk lekker foodpack is er eten voorzien voor een hele dag (ontbijt, middagmaal & diner), ideaal dus. U hebt de keuze tussen Classic Foodpack, Gourmet en als kers op de taart Foodpack Savoyard met typische streekproducten. Voor de vegetariërs bestaat er het speciaal samengestelde Foodpack Veggie.

Lees meer

Save the mountains Save the mountains Naar boven

Laat uw hart spreken en SAVE THE MOUNTAINS. Met de €5 die u schenkt bovenop uw reissom steunt u verschillende projecten die zich inzetten voor het onderhoud van onze bergen.

Lees meer