Opties


Vervoer Vervoer Naar boven

Reis comfortabel en zorgeloos met de SnowBite bussen naar uw bestemming voor de shortski's. Vertrekplaatsen zijn Brugge, Gent, Brussel, Antwerpen en Leuven.

Lees meer

Skipas Skipas Naar boven

Wanneer je de shortski boekt is de skipas 3 dgn Les Arcs inbegrepen in je reissom (zaterdag, zondag, maandag) Wanneer je de midweek boekt, is de skipas 5 dgn Les Arcs inbegrepen in je reissom (van ma > vr)

Lees meer

Materiaal Materiaal Naar boven

Boek uw ski- of snowboardmateriaal op voorhand aan een zeer voordelige prijs bij SnowBite. Zo betaal je makkelijk tot 30% minder dan als je dit zelf ter plaatse zelf zou regelen. Bovendien hoeft u niet te sleuren met uw ski's of snowboard en kan u bij problemen ter plaatse het materiaal wisselen. De prijzen van deze opties vind je terug op de inschrijfpagina.

Verzekering Verzekering Naar boven

SnowBite biedt een annulatie -en reisverzekering aan, want je weet maar nooit...

Lees meer

Half pension Half pension Naar boven

Half pension is exclusief en kan voor slechts €60 pp bijgeboekt worden voor de shortski's en €140 pp voor de midweeks (half pension start altijd 's avonds de dag van aankomst en eindigt 's ochtens de dag van vertrek)

SnowBite sweater voor slechts €10 pp. SnowBite sweater voor slechts €10 pp. Naar boven

Voor slechts € 10 kan je een kwalitatieve en warme SnowBite sweater kopen (winkelprijs kost deze € 30!). Zo kan je helemaal in style de piste afscheuren en pronken bij uw vrienden. U ontvangt de sweater in de bergen met daarbovenop 3 dikke kussen van onze SnowBite monitoren en/of monitrices.

Lees meer