Opties


Vervoer Vervoer Naar boven

Reis comfortabel en zorgeloos met de SnowBite bussen naar uw bestemming. Vertrekplaatsen zijn Brugge, Gent, Brussel, Antwerpen en Leuven.

Lees meer

Skipas Skipas Naar boven

De skipas 6 dagen Les Arcs is inbegrepen in de reissom (+200 km pistes). Indien je met de wagen bent en een 7 of 8 dagen skipas wenst te kopen, dan kan je deze uitbreiden aan het skipasbureau ter plaatse.

Lees meer

Materiaal Materiaal Naar boven

Boek jouw ski- of snowboardmateriaal op voorhand aan een zeer voordelige prijs bij SnowBite. Zo betaal je makkelijk tot 30% minder dan als je dit zelf ter plaatse zelf zou regelen. Bovendien hoeft u niet te sleuren met uw ski's of snowboard en kan u bij problemen ter plaatse het materiaal wisselen. De prijzen van deze opties vind je terug op de inschrijfpagina.

Verzekering Verzekering Naar boven

Je doet er goed aan een annulatie -en reisverezekering af te sluiten voordat je op wintersportvakantie vertrekt, want je weet maar nooit.

Lees meer

Maaltijden Maaltijden Naar boven

Iedereen weet hoe duur de supermarkten zijn in Frankrijk en hoe moeilijk het is om hier de juiste ingrediënten bij elkaar te vinden. Het SnowBite Foodpack is hiervoor een goed en voordelig alternatief. In elk lekker foodpack zijn er zes kant & klare maaltijden te vinden, ideaal dus.

Lees meer

SnowBite sweater (gratis) SnowBite sweater (gratis) Naar boven

SnowBite schenkt aan elke gast een kwalitatieve en warme SnowBite sweater twv van €30. We willen niet dat jullie het koud krijgen tijdens het skiën en après-skiën en zo kan je ook helemaal in style de piste afscheuren en pronken bij uw vrienden. U ontvangt de sweater in de bergen met daarbovenop 3 dikke kussen van onze SnowBite monitoren en/of monitrices.

Lees meer