Opties


Vervoer Vervoer Naar boven

Reis comfortabel en zorgeloos met de SnowBite bussen naar uw bestemming. Vertrekplaatsen zijn Brugge, Gent, Brussel, Antwerpen en Leuven.

Lees meer

Skipas Skipas Naar boven

Uw skipas 6 dagen Les Arcs is inbegrepen in de reissom (+200 km pistes). Indien je met de wagen bent en een 7 of 8 dagen skipas wenst te kopen, dan kan je deze uitbreiden aan het skipasbureau ter plaatse.

Lees meer

Materiaal Materiaal Naar boven

Boek uw ski- of snowboardmateriaal op voorhand aan een zeer voordelige prijs bij SnowBite. Zo betaal je makkelijk tot 30% minder dan als je dit zelf ter plaatse zelf zou regelen. Bovendien hoeft u niet te sleuren met uw ski's of snowboard en kan u bij problemen ter plaatse het materiaal wisselen.

Lees meer

Verzekering Verzekering Naar boven

Annulatie- en reisverzekeringen , want u weet maar nooit...

Lees meer

Maaltijden Maaltijden Naar boven

Iedereen weet hoe duur de supermarkten zijn in Frankrijk en hoe moeilijk het is om hier de juiste ingrediënten bij elkaar te vinden. De SnowBite Foodpacks zijn hiervoor een goed en voordelig alternatief. In elk lekker foodpack is er eten voorzien voor een hele dag (ontbijt, middagmaal & diner), ideaal dus. U hebt de keuze tussen Classic Foodpack, Gourmet en als kers op de taart Foodpack Savoyard met typische streekproducten. Voor de vegetariërs bestaat er het speciaal samengestelde Foodpack Veggie.

Lees meer

SnowBite sweater voor slechts €10 pp. SnowBite sweater voor slechts €10 pp. Naar boven

Voor slechts € 10 kan je een kwalitatieve en warme SnowBite sweater kopen (winkelprijs kost deze € 34!). Zo kan je helemaal in style de piste afscheuren en pronken bij uw vrienden. U ontvangt de sweater in de bergen met daarbovenop 3 dikke kussen van onze SnowBite monitoren en/of monitrices.

Lees meer