GALIBIER THABOR


Op de grens van de noordelijke met de zuidelijke Alpen ligt het skigebied Galibier Thabor. Hier vind je 150 kilometer aan pistes, verspreid over drie bergkammen; Le Crey du Quart, Le Gros Crey en La Setaz. Het gebied dankt zijn naam aan de beroemde Grand Galibier, die met zijn 3228 meter hoog boven het gebied uittorent. 

Het grootste gedeelte van het totaal aan pistes bevindt zich aan de kant van Valloire. Doordat een groot gedeelte van de pistes boven de 2000 meter ligt, zit het hier ook met de sneeuwzekerheid wel goed.

150 km pistes voor beginners en experts

150 km pistes voor beginners en experts

Sneeuwzeker gebied

Sneeuwzeker gebied

Veel zonuren

Veel zonuren

14/03 - 18/03

Mini Valloire

va €379,- PP

VALLOIRE


Valloire is een authentiek en sfeervol dorp gelegen op 1430 meter, aan de voet van de Galibier pas. Het in chaletstijl gebouwde dorp wordt omringd door indrukwekkende bergtoppen en biedt een schitterend uitzicht op de omgeving. Het dorp beschikt over een gezellig centrum met winkeltjes, restaurants, bars en een discotheek. 

Vanuit het centrum van Valloire vertrekken twee cabineliften en een stoeltjeslift die ervoor zorgen dat ook de andere pistes in het skigebied Galibier Thabor makkelijk te bereiken zijn. Naast het skiën en snowboarden worden er ook regelmatig verschillende activiteiten georganiseerd als hondensledetochten en sneeuwschoenwandelen.