Snowboard


Een echt ski of snowboard fanaat? Zot van heerlijke pistes of fun parks? Een freerider, freestyler of alpineboarder? Reis dan nu mee met SnowBite naar de Franse Alpen of Italiaanse Dolomieten en beleef dé ski en snowboard vakantie van uw leven!

SnowBite organiseert jaarlijks meerdere ski- en snowboard reizen tijdens de lesvrije week, krokusvakantie en paasvakantie. Samen met duizenden skiërs en snowboarders reizen we elk jaar naar Italië en Frankrijk voor de meest zotte ski- en snowboard reizen.

SnowBite Festival

Zeer geliefd bij jongeren is het fameuze Snowbite festial tijdens de lesvrije week. Samen met 1500 skiërs en snowboarders reist SnowBite jaarlijks naar Italië en Frankrijk. Dit jaar palmen we het gebied Les Arcs in voor de tofste week van het jaar vol conceptuele verwennerij, dj’s, circusartiesten, leuke jongerenactiviteiten, spectaculaire shows en natuurlijk veel ski- en snowboard plezier. 

SnowBite Krokus

Tijdens de Krokusvakantie reist SnowBite naar het zonnige Val Di Sole. Val Di Sole heeft meer dan 180 km aan pistes voor zowel beginnende skiërs en snowboarders als experts. En natuurlijk is Val Di Sole ook gekend voor zijn heerlijke Italiaanse keuken! Zijn jullie waardig om deel te nemen aan deze ski- en snowboard reis?

Snowclash

Voor het tiende jaar op rij organiseert SnowBite het gekende freestyle concept SnowClash dat dit jaar inAvoriaz plaatsvindt. Deze trip vol spektakel en muziek valt zeer hard in de smaak bij skiërs en snowboarders die een passie voor freestyle en extreme wintersports delen. Klaar voor een onvergetelijke wintersportvakantie met de zotste ski en snowboard riders van het land?

Sneeuwstorm

Begin februari in Avoriaz vind ons House en Techno concept Sneeuwstorm plaats. Tijdens deze ski- en snowboard reis worden talloze underground artiesten uitgenodigd om house, techno en disco te laten weergalmen door de fameuze bergen van Avoriaz. Geen fan van de plat commerciële après-ski’s? Reis nu mee met SnowBite voor het enige echte ski- en snowboard underground party concept in de bergen van Avoriaz.