Winter 2020


SnowBite organiseert adembenemende ski -en snowboardreizen voor jong en oud tijdens de lesvrije week, Krokusvakantie én ook de Paasvakantie van winter 2020. Bovendien worden er ook heel wat shortski's en bedrijventrips op maat aangeboden. Ga mee skiën of snowboarden en laat je onderdompelen in een week vol wintersport, muziek en leuke activiteiten.

14 maart - 21 maart

Bk Freeride 2020

Wat onze reizigers zeggen


Ik was mee als DJ en het was echt de max met SnowBite. Allemaal super geregeld en alleen maar positive vibes. Zeker voor herhaling vatbaar, chapeau

Dennis Cartier
Lesvrije week Alpe D'Huez 2019

Hey SnowBite Bedankt voor de shortski in Valloire, echt goed gedaan en tof dat we mee konden met ons bedrijf delaware. Deze zal ik niet rap vergeten : )

Lieselot Heynderickx
Shortski Valloire Frankrijk 2019

De tweede reis die ik met Snowbite heb gedaan en opnieuw een zalige ervaring. Je ziet heel duidelijk dat ze elk jaar hun best doen om en goed op service werken

Manon Allaert
SnowClash

Ik ga al jaren mee met de SnowBite Partyweeks en is altijd top. Mooie skigebieden, coole crew en toffe feestjes, 10/10 voor mij!

Niels Sabbe
Lesvrije week Les Arcs 2019

10 years snowbite

Bijna 10 jaar geleden startten Koen & Nele SnowBite op. "Een skireisje voor de vrienden met wat hoekjes af", dat was het doel. Wat begon als een tripje met 30 vrienden is gegroeid tot skireizen met meer dan 3000 deelnemers anno 2019. Sinds de eerste SnowClash was Thomas in the game als DJ en kwam er enkele jaren geleden bij als partner in crime van Koen.

Snowbite story